Velkommen til Hadsel Frivilligsentral

Vil du bruke litt av din tid sammen med andre? Vil du treffe nye mennesker? Vil du være med å sette dine og andres ideer ut i livet? Frivilligsentralen er en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet. Frivilligsentralen er en koordinator og samarbeidspartner for nye tiltak i Hadsel. Frivilligsentralen er et sted hvor gleden av å bidra er den betalingen du får.

Kan du bidra? Trenger du hjelp?

Her kan du varsle Frivilligsentralen om du kan bidra som frivillig eller trenger hjelp. Når du har sendt inn info, tar vi kontakt så snart vi kan.

Bli frivillig

Hvem kan være frivillig? - En som vil bruke sin fritid på å hjelpe andre - En som har blitt pensjonist og synes dagene blir for lange - En som er ung og vil øke sin livserfaring gjennom kontakt med andre mennesker - En som er arbeidssøker og ønsker å gjøre noe positivt i en vanskelig jobbsøketid - En som vil være medmenneske Hvor mye tid du vil bruke og hva du ønsker å bidra med bestemmer du selv. Du inngår ingen langsiktig avtale – synes du dette er givende, fortsetter du. Vi gir deg gjerne en attest hvis du har jobbet som frivillig hos oss. Vil du melde deg som frivillig, eller kanskje du vil vite litt mer? Kontakt oss uansett! Kom gjerne innom for en uforpliktende samtale, eller ring 90 24 69 33 eller send epost : post@hadsel.frivilligsentral.no

Hva skjer

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 28.03 12:00 Torsdagskafe for eldre Hadsel Frivilligforening
Tor 04.04 12:00 Torsdagskafe for eldre Hadsel Frivilligforening
Tor 11.04 12:00 Torsdagskafe for eldre Hadsel Frivilligforening
Tor 18.04 12:00 Torsdagskafe for eldre Hadsel Frivilligforening
Tor 25.04 12:00 Torsdagskafe for eldre Hadsel Frivilligforening

Samarbeidspartnere

Om oss

Ta kontakt eller kom innom for en prat om hva vi kan gjøre for deg og hva du kan gjøre for andre. Hadsel Frivilligsentral har vært i drift siden 1991. Hadsel Frivilligsentral består av følgende: Daglig Leder Anne-Karin Richardsen (Daglig Leder) Styreleder Sverre Larsen Styremedlemmer Vivian Aas, Anne Karine Ingbjør, Tom Holda, Per A Bayner, Gøril With-Hansen. Det er sentralens brukere, i samarbeid med administrasjonen, som bestemmer hvilke aktiviteter sentralen skal jobbe med. Vårt fokus er nærmiljøarbeid og stedsutvikling. Vi kan hjelpe og "backe up" initiativtakere som vil gjøre noe for nærmiljøet sitt.

Mål og visjon

Vår visjon: "Aktiv deltakelse i eget liv" Vi ønsker å legge tilrette for at folk i lokalsamfunnet skal kunne bruke sitt engasjement til å gjøre stedet til et godt sted å leve. Når folk får anledning til å påvirke egen hverdag og eget nærmiljø, fremmes folkehelsen og lokaldemokratiet. Frivilligsentralen er en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet - noen trenger hjelp og andre ønsker å hjelpe.
2024 © Hadsel frivilligsentral